Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Rožňava vyhlásila súťaž na výstavbu futbalového ihriska v MČ Nadabula

Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Celková predpokladaná hodnota zákazky je viac ako 1,82 milióna eur.

Rožňava 28. februára (TASR) – Mesto Rožňava vyhlásilo súťaž na dodávateľa stavebných prác v rámci projektu výstavby futbalového ihriska v mestskej časti (MČ) Nadabula. Celková predpokladaná hodnota zákazky je viac ako 1,82 milióna eur. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Predmetom zákazky je výstavba, rekonštrukcia a dobudovanie futbalovej infraštruktúry v časti Nadabula na mieste súčasnej trávnatej plochy, ktorá je využívaná prevažne na futbalové tréningy. Ako vyplýva zo zverejnených materiálov, vzniknúť tam má futbalové ihrisko s umelým povrchom a rozmermi hracej plochy 95 krát 55 metrov.

Samospráva v rámci projektu okrem novej hracej plochy počíta aj s komplexnou obnovou športového areálu vrátane oplotenia, osvetlenia či úpravou odstavných plôch. Rekonštruovať sa majú tiež priľahlá budova, kanalizácia, vodovodná aj elektrická prípojka.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je viac ako 1,82 milióna eur. Mesto plánuje projekt financovať s pomocou Fondu na podporu športu, Slovenského futbalového zväzu a Košického samosprávneho kraja. Uchádzači o zákazku môžu svoje ponuky predkladať do 17. marca.