Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Škoda po nehode ťahača s návesom v Lade predstavuje takmer 40.000 eur

Nehoda ťahača v Lade. Foto: FB Polícia SR - Prešovský kraj

Z doposiaľ presne nezistenej príčiny s ňou prešiel do protismernej časti vozovky, pričom narazil do viacerých pevných prekážok, nakoniec s jazdnou súpravou zastavil až v miestnom potoku.

Prešov 24. novembra (TASR) - Škoda po dopravnej nehode ťahača s návesom, ku ktorej došlo na ceste prvej triedy v stredu ráno v obci Lada v okrese Prešov, predstavuje takmer 40.000 eur. Ako pre TASR uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, súpravu viedol 60-ročný vodič bulharskej národnosti.

"Z doposiaľ presne nezistenej príčiny s ňou prešiel do protismernej časti vozovky, pričom narazil do viacerých pevných prekážok, nakoniec s jazdnou súpravou zastavil až v miestnom potoku. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na 39.500 eur. Vodič bol podrobený dychovej skúške, jej výsledok bol negatívny. Utrpel zranenia, ich rozsah a ani závažnosť zatiaľ nie je známa. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," uviedla Ligdayová s tým, že ju vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Prešove.