Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Centru Bôrik darovali elektrický skúter, využijú ho klienti

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Sme naozaj radi, že sme mohli aj takouto formou pomôcť jednému zo zariadení sociálnych služieb v Trenčianskom kraji, uviedol Miroslav Buľovský z Parasport24.

Nitrianske Pravno 5. januára (TASR) - Centrum sociálnych služieb (CSS) - Bôrik v Nitrianskom Pravne (okres Prievidza) má k dispozícii nový elektrický skúter. Dostalo ho darom od občianskeho združenia Parasport24 a využívať ho budú klienti zariadenia. Informoval o tom referent oddelenia komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) Matej Plánek.

"Či už pôjde o krátke presuny po areáli alebo vychádzky mimo neho, určite tento elektrický skúter využijeme. Ďakujeme za tento dar občianskemu združeniu Parasport24 aj nášmu zriaďovateľovi," povedal riaditeľ CSS – Bôrik Nitrianske Pravno Róbert Orság.

"Sme naozaj radi, že sme mohli aj takouto formou pomôcť jednému zo zariadení sociálnych služieb v Trenčianskom kraji. S TSK spolupracujeme už osem rokov a sme na to veľmi hrdí,“ doplnil Miroslav Buľovský z Parasport24.

Občianske združenie Parasport24 pravidelne organizuje rôzne spoločenské, kultúrne a športové podujatia na podporu ľudí s hendikepom.