Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Spišská Nová Ves: V najbližších dňoch budú uzatvorené niektoré ulice

Ilustračné foto. Foto: Čitateľ Juraj

Od štvrtka 14. júla od 4.00 h do nedele 17. júla do 20.00 h bude kompletná uzávierka Letnej, Zimnej, Elektrárenskej a Školskej ulice, Štefánikovho námestia, ale aj Ulice Ing. O. Kožucha.

Spišská Nová Ves 13. júla (TASR) – Pri príležitosti konania 61. ročníka Spišského trhu platia v Spišskej Novej Vsi oddnes do nedele 17. júla pre vodičov motorových vozidiel dopravné obmedzenia. V tomto čase bude uzatvorená Letná ulica a zmeny sa dotknú aj cestujúcich v MHD. Informovala o tom internetová stránka mesta Spišská Nová Ves.

Od štvrtka 14. júla od 4.00 h do nedele 17. júla do 20.00 h bude kompletná uzávierka Letnej, Zimnej, Elektrárenskej a Školskej ulice, Štefánikovho námestia, ale aj Ulice Ing. O. Kožucha.

Ako uviedla samospráva, tak od dnešného dňa bude zrušená zastávka MHD pri radnici na Letnej ulici, ktorú nahradí zastávka na Hviezdoslavovej ulici pri miestnom bare, zastávka Sídlisko Východ bude dočasne umiestnená na mieste pri plote Obchodnej akadémie.

Ďalšie zmeny v MHD budú platiť aj od štvrtka 14. júla. Zastávky na Štefánikovom námestí smerom na autobusovú stanicu a radnicu i zastávka pri radnici na Zimnej ulici budú počas trvania Spišského trhu zrušené. Dočasná zastávka bude umiestnená pri plote Obchodnej akadémie pre linky, ktoré smerujú na autobusovú stanicu a do obchodného centra Madaras. Náhradná zastávka bude aj na Hviezdoslavovej ulici pre tých cestujúcich, ktorí sa chcú MHD dostať smerom na sídlisko Západ. Na Levočskej ulici bude umiestnená zastávka pre autobusové linky, ktoré smerujú na autobusovú stanicu.

Zmenené trasy prímestských liniek s presnými časmi odchodu nájdu obyvatelia mesta, ale i jeho návštevníci na webovej stránke mesta www.spisskanovaves.eu.