Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Pred Spišským Štvrtkom sa čelne zrazili dve autá, cestu 1/18 uzavreli

Ilustračné foto Foto: TASR

Vodiči jazdiaci v smere na Poprad môžu prejsť cez Hrabušice, Betlanovce a Hôrku. Vodiči, ktorí zídu z diaľnice D1, sa majú podľa pokynov polície držať odbočky na Hôrku.

Poprad 7. januára (TASR) - Na ceste číslo 1/18 pred obcou Spišský Štvrtok v smere od Popradu došlo k dopravnej nehode dvoch osobných áut.

Podľa informácií z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove sa na mieste osobné autá zrazili čelne a sú tam ťažko zranení ľudia.

Cesta je momentálne uzavretá v oboch smeroch a odklon dopravy vykonáva polícia. Vodiči jazdiaci v smere na Poprad môžu prejsť cez Hrabušice, Betlanovce a Hôrku. Vodiči, ktorí zídu z diaľnice D1, sa majú podľa pokynov polície držať odbočky na Hôrku.

Podľa predbežných informácií, ktoré TASR poskytol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Pavol Klabník, nehoda medzi dvoma osobnými a jedným nákladným autom sa stala krátko po 14.30 h.

"Zo šiestich účastníkov nehody sa piati zranili, z toho jeden človek je zranený ťažko," dodal Klabník. Zranených podľa neho odvážali vozidlá Rýchlej lekárskej pomoci minimálne do dvoch nemocníc.