Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Spoločné popíjanie sa skončilo v Humenskom okrese pokusom o vraždu

Ilustračná snímka. Foto: FB Polícia SR - Žilinský kraj

Fyzickému útoku mala predchádzať hádka obvineného s 58-ročným Humenčanom. Počas zápasenia oboch mužov mal Lackovčan vziať neotvorenú sklenenú fľašu od piva a udrieť ňou poškodeného po hlave.

Lackovce 20. júna (TASR) – Obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu čelí 54-ročný muž z obce Lackovce v Humenskom okrese. Dopustil sa ho v piatok (17. 6.) popoludní v jednom z miestnych rodinných domov pri spoločnom popíjaní alkoholu s ďalšími osobami. TASR o prípade informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Fyzickému útoku mala predchádzať hádka obvineného s 58-ročným Humenčanom. Počas zápasenia oboch mužov mal Lackovčan vziať neotvorenú sklenenú fľašu od piva a udrieť ňou poškodeného po hlave. "Fľaša sa rozbila, útočník vzal ostrú črepinu a začal ňou bodať Humenčana. Bodal ho do tváre a krku, napadnutý muž sa bránil, podarilo sa mu pred útočníkom ujsť," doplnila Ligdayová s tým, že poškodený pri útoku utrpel viacero zranení.

Polícia útočníka zadržala a obmedzila na slobode v piatok, krajský policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.