Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

STÁL JEJ V CESTE: Opitá vodička poškodila tri autá a vyvrátila strom

Policajná hliadka po nehode podrobila ženu dychovej skúške, pri ktorej nafúkala 1,67 promile alkoholu. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia ju obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, hrozí jej trest odňatia slobody na dva roky.

Piešťany 1. júna (TASR) - Vyvrátený strom, poškodené autá a materiálna škoda za zhruba 40.000 eur zostali po 31-ročnej vodičke, ktorá v posledný májový deň jazdila v Piešťanoch s 1,67 promile alkoholu. Polícia ju obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, hrozí jej trest odňatia slobody na dva roky. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"V utorok (31. 5.) dopoludnia vodička na Škode Superb na Hollého ulici pravdepodobne nezvládla riadenie. Najskôr zachytila ľavú prednú časť zaparkovaného auta Volvo a potom zozadu vrazila do modrého BMW. Náraz bol taký silný, že vozidlo odhodilo do stromu, ktorý sa vyvrátil a poškodil ďalšie stojace auto Nissan," opísala hovorkyňa. Okrem toho, že pri policajnej kontrole nafúkala, jazdila aj bez vodičského preukazu. Policajti vodičku zadržali a previezli na policajnú stanicu. "Za volant si v takomto stave nesadla prvýkrát. V minulosti sme jej už za alkohol zadržali vodičský preukaz a bola aj právoplatne odsúdená," doplnila Antalová.