Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Staré Mesto plánuje revitalizovať jedáleň na ZŠ M. Hodžu

Ilustračné foto Foto: FOTO TASR/Michal Svítok

Cieľom je zlepšiť nevyhovujúce priestorové možnosti na ďalšie vzdelávanie formou prednášok, besied, školení a konferencií s možnosťou cateringu

Bratislava 25. apríla (TASR) – Bratislavské Staré Mesto pripravuje revitalizáciu školskej jedálne základnej školy (ZŠ) Milana Hodžu na Podjavorinskej ulici. Cieľom je zlepšiť nevyhovujúce priestorové možnosti na ďalšie vzdelávanie formou prednášok, besied, školení a konferencií s možnosťou cateringu. Mestská časť o tom informuje na svojej webovej stránke.

"Školská jedáleň bude aj naďalej slúžiť svojmu pôvodnému účelu, no zároveň v čase, keď sa v nej nebudú podávať obedy, bude môcť byť využívaná ako reprezentatívny priestor na organizovanie rozšíreného vzdelávania," približuje oddelenie stratégie a projektového riadenia staromestského miestneho úradu.

Projekt bol podaný v rámci dotačného programu Nadácie SPP v sume viac ako 52.063 eur. Nadácia by mala poskytnúť finančné prostriedky vo výške 35.000 eur, finančná spoluúčasť mestskej časti je vyše 17.000 eur.