Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Regióny

Steel aréna oslávi svoje šieste narodeniny s Michalom Davidom

Foto: TASR/Štefan Puškáš

Narodeninový koncert potrvá približne dve hodiny.

Košice 24. marca (TASR) - Košická Steel aréna oslávi svoje šieste narodeniny koncertom Michala Davida. TASR o tom informoval PR manažér Imrich Makó s tým, že party v réžii českého hudobného interpreta odštartuje v priestoroch haly v stredu 25. apríla o 19.00 h.

Narodeninovú oslavu organizuje manažment športového stánku pravidelne. Dôvody, prečo bude súčasťou tej najbližšej český kráľ diskoték Michal David, vysvetlil generálny manažér Steel Arény Igor Havrila. "Minulý rok v októbri u nás vystúpil s programom Mejdan roku, ktorý sa nám páčil, bavili sa na ňom všetky vekové generácie."

Ako dodal, narodeninový koncert potrvá približne dve hodiny a pozvaný interpret na ňom vystúpi s celou svojou kapelou. Súčasťou pripravovanej oslavy bude aj laserová šou. Hudobné vystúpenie zvýrazní veľkoplošná obrazovka i sprievodná svetelná technika.

Podľa Makóových slov navštívilo košickú Steel arénu v jej histórii počas viac ako 350 zápasov a 150 kultúrnych podujatí vyše 2,5 milióna divákov. Športový stánok sa dostal vlani do celosvetovej pozornosti, keď sa tu konali majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji.