Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

STU ponúka na prenájom nebytové priestory Divadla Malá scéna

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Predmetom nájmu sú nebytové priestory Divadla Malá scéna STU, jeho administratívne a obslužné priestory a technické zázemie s celkovou výmerou 1528,35 metra štvorcových.

Bratislava 19. augusta (TASR) - Slovenská technická univerzita (STU) v Bratislave vyhlásila v piatok verejnú výzvu na predkladanie ponúk na uzatvorenie nájomnej zmluvy na prenájom nebytových priestorov tvoriacich Divadlo Malá scéna STU. Informuje o tom STU na svojom webe.

Predmetom nájmu sú nebytové priestory Divadla Malá scéna STU, jeho administratívne a obslužné priestory a technické zázemie s celkovou výmerou 1528,35 metra štvorcových, ktoré sa nachádzajú v objekte Študentského domova Dobrovičova v Bratislave. Súčasťou predmetu nájmu je aj jedno parkovacie miesto v areáli študentského domova.

Účelom nájmu je prevádzka divadla, organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí. "Predpokladaný termín začiatku doby nájmu je 15. septembra. Tento termín je možné zmeniť na základe dohody vyhlasovateľa s úspešným uchádzačom," uvádza sa na webe univerzity. Doba nájmu je jeden rok s možnosťou ďalšieho predĺženia o päť rokov.

Ponuku je potrebné doručiť najneskôr do 2. septembra. Podmienky verejnej výzvy sú bližšie zverejnené na webe STU.