Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Svahy v lyžiarskom stredisku v Oščadnici obsadili lyžiari v maskách

V lyžiarskom stredisku Snowparadise Veľká Rača v Oščadnici si pre návštevníkov pripravili počas víkendu karneval na snehu. V pondelok žiaci so samými jednotkami budú lyžovať za polovicu. Foto: TASR

Stredisko pripravilo program i na polročné prázdniny, ktoré budú v pondelok.

Oščadnica 2. februára (TASR) - Svah v lyžiarskom stredisku v Oščadnici na Kysuciach obsadili v sobotu (1. 2.) lyžiari v maskách. Karneval na snehu navštívili Máša a medveď, striga, hasič, zdravotná sestra, kačička či banán. Stredisko ponúkne program i počas polročných prázdnin.

Na karneval na svahu zavítal i Charlie Chaplin, lyžiarku v jeho maske ocenili na podujatí prvým miestom. "Nikto takto nechodí na karneval. Bežne chodia ježibabky alebo víly, ale toto je netradičné. Mám klobúk, ktorý je ešte môjho pradedka, a hodí sa na to," povedala pre TASR víťazka Danka. Aj v kostýme sa jej podľa nej lyžovalo dobre. "Kto rád lyžuje, nemá s tým problém, aj keď je netradične oblečený," doplnila.

Stredisko pripravilo program i na polročné prázdniny, ktoré budú v pondelok (3. 2.). "Pre samých jednotkárov máme pripravenú odmenu, taktiež tu bude zábavný program pre deti spolu s našimi maskotmi mackom Račkom a Marguškou. Budú rozdávať sladké odmeny a budeme sa zabávať," priblížila marketingová manažérka strediska Alžbeta Giláni.

V stredisku majú lyžiari k dispozícii všetky vleky a lanovky, taktiež približne osem kilometrov zjazdoviek všetkých náročností.