Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Regióny

Mladíci natankovali bez zaplatenia a rozbili štyri autá

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Po úteku z čerpacej stanice mali mladíci vozidlom Opel Astra naraziť do zaparkovaných áut a ďalej unikať pešo.

Bratislava 4. februára (TASR) - Traja muži z Bratislave, Trnavy a seneckého okresu vo veku 18 až 19 rokov v nedeľu (3. 2.) večer na jednej z čerpacích staníc na Panónskej ulici v Bratislave natankovali pohonné hmoty a ušli bez zaplatenia. Po úteku z čerpacej stanice mali vozidlom Opel Astra naraziť do zaparkovaných áut a ďalej unikať pešo.

Po príchode policajtov na miesto im bolo oznámené, že jedna z osôb mala z vozidla, ktoré malo naraziť do odstavených áut, odtrhnúť EČ, pričom predmetné vozidlo malo byť ukryté v autoumyvárni. Policajti ho tam skutočne našli, auto malo rozbitú prednú časť. Hneď za čerpacou stanicou sa nachádzali štyri motorové vozidlá (Opel Vivaro, VW Transporter, Kia Ceed, Ford Mondeo), ktoré boli rovnako poškodené. Okrem vozidiel sa na parkovisku nachádzali aj svedkovia, ktorí policajtom potvrdili, že videli ako vozidlo Opel Astra poškodilo nárazom horeuvedené štyri autá.

Polícia následne rozbehla pátraciu akciu po neznámych osobách, podozrivých z priestupku proti majetku a dopravnej nehody. Policajtom sa podarilo podozrivých zadržať pri neďalekom reštauračnom zariadení. Traja muži boli eskortovaní na policajné oddelenie, kde s nimi boli vykonané ďalšie potrebné úkony k objasneniu predmetnej veci.

TASR dnes informoval František Peczár z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.