Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Detva otvorí odberné miesta na testovanie aj tento víkend

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Roman Hancnc

V prípade, že sa občania nezúčastnia na víkendovom testovaní, budú sa môcť otestovať na mobilnom odberovom mieste pred budovou Rescuemed na Záhradnej ulici od 8:00 do 16:00 v pracovné dni.

Detva 11. februára (TASR) – Mesto Detva plánuje otvoriť odberné miesta na testovanie obyvateľov na ochorenie COVID-19 aj tento víkend. Samospráva o tom informuje na svojej oficiálnej webstránke.

Záujemcovia sa môžu otestovať počas najbližšieho víkendu v sobotu a v nedeľu (13. – 14. 2.). Na sobotu samospráva pripravila dve odberové miesta. Sú to Dom kultúry A. Sládkoviča a mestské kultúrne stredisko (Chudobienec).

V nedeľu budú k dispozícii tri odberové miesta. Občania sa môžu otestovať opäť v Dome kultúry A. Sládkoviča a aj v mestskom kultúrnom stredisku. K dispozícii bude aj III. základná škola (Obrancov mieru). Testovacie miesta budú počas celého víkendu otvorené od 8.00 h do 20.00 h s obedňajšou prestávkou od 11.30 h do 12.30 h. Ďalšia pauza bude od 16.30 h do 17.00 h. Posledné odbery sa budú robiť 15 minút pred koncom testovania.

V prípade, že sa občania nezúčastnia na víkendovom testovaní, stále sa budú môcť otestovať na mobilnom odberovom mieste pred budovou Rescuemed na Záhradnej ulici od 8.00 h do 16.00 h počas pracovných dní. „Tento týždeň pribudlo aj druhé mobilné odberové miesto pri Poliklinike - liečebni dlhodobo chorých na ulici Kpt. Nálepku. Ľudí otestujú od pondelka do soboty v čase od 8.00 h do 17.00 h,“ dodáva mesto Detva.