Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Bratislave sa na niektorých miestach komplikuje doprava

Na snímke testovanie z auta tzv. drive-in na Starých Gruntoch, 31. októbra 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Michal Svítok

Doprava je spomalená v Bratislave na Budatínskej, Panónskej, Karloveskej, Botanickej, Miletičovej a v okolí Zlatých Pieskov.

Bratislava 31. októbra (TASR) - V Bratislave sa v súvislosti s celoplošným testovaním komplikuje na niektorých miestach doprava. TASR o tom informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka s tým, že situácia je zatiaľ pokojná, bez narušenia poriadku.

Doprava je spomalená v Bratislave na Budatínskej, Panónskej, Karloveskej, Botanickej, Miletičovej a v okolí Zlatých Pieskov. "Na miestach, kde si to situácia vyžaduje, vodičov usmerňujeme," spresnil.

Ďalej uviedol, že v Žilinskom kraji boli pred nástupom do služby pozitívne testovaní štyria policajti. "Slúžiť však môžu len v prípade negatívneho testu, preto boli nahradení," dodal Slivka.

Polícia podľa neho na odberných miestach usmerňuje ľudí, dohliada na verejný poriadok, taktiež na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.