Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Trnava uvíta pomoc pri distribúcii informačných materiálov

Na snímke výhľad z mestskej veže na mesto v Trnave. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Tlačené materiály mesto umiestni na výlepových plochách v rámci mesta, v autobusoch mestskej dopravy i na vstupoch do areálov odberových miest.

Trnava 30. októbra (TASR) – O pomoc pri distribúcii informačných materiálov k priebehu víkendového celoplošného testovania na ochorenie COVID-19 požiadala obyvateľov mesta trnavská radnica. Pripravila elektrický podklad so zoznamom odberových miest (OM), mapu i grafiku s prehľadom OM v jednotlivých mestských častiach. Hovorkyňa Veronika Majtánová uviedla, že uvítajú, ak ich Trnavčania vytlačia a vylepia vo svojom bezprostrednom okolí.

"Tlačené materiály mesto umiestni na výlepových plochách v rámci mesta, v autobusoch mestskej dopravy i na vstupoch do areálov odberových miest. V on-line podobe sú zverejnené na webe mesta trnava.sk a jeho sociálnych sieťach," uviedla Majtánová. Oba vizuály sú k dispozícii na stiahnutie pre tých, ktorí chcú pomôcť sprostredkovať informácie čo najväčšiemu počtu obyvateľov mesta. "Ak majú možnosť vytlačiť ich a vylepiť napríklad na vchodové dvere bytovky pre ostatných susedov či do výkladu svojej prevádzky, vopred za to ďakujeme, vážime si takúto pomoc," doplnila hovorkyňa mesta.