Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Top gastro zariadenie Trenčianskeho kraja bude známe 4. januára

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Cieľom udeľovania ocenení je motivovať zaradenia v cestovnom ruchu k neustálemu rastu kvality.

Trenčín 25. decembra (TASR) – Do konca roka môže verejnosť elektronicky hlasovať v súťaži Krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región o top gastro zariadenie v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK). Najlepšie gastro zariadenie TSK bude známe 4. januára.

Ako informoval predseda KOCR Trenčín región Juraj Gerlici, cieľom udeľovania ocenení je motivovať zaradenia v cestovnom ruchu k neustálemu rastu kvality, k zvýšeniu konkurencieschopnosti a podpore tvorby produktov, ktoré zatraktívňujú a skvalitňujú turistickú ponuku v Trenčianskom kraji s ohľadom na efektívne využitie prírodného, kultúrneho a historického potenciálu regiónu.

Súčasťou projektu Top v cestovnom ruchu sú aj súťaže v kategóriách Osobnosť cestovného ruchu, Top inovácia v cestovnom ruchu, Top ubytovacie zariadenie, Top turistický produkt a Zariadenie prístupné pre ťažko zdravotne postihnutých.

V kategóriách Top ubytovacie zariadenie, Osobnosť cestovného ruchu, Top inovácia v cestovnom ruchu, Top turistický produkt a Zariadenie prístupne pre ťažko zdravotne postihnutých vyberie víťazov sedemčlenná odborná porota. O víťazovi súťaže Top gastro 2020 rozhodne hlasovaním verejnosť,“ doplnil Gerlici.