Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Tragédia v Humennom, mladík vyskočil z okna, predtým vraj zabil matku

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

V interiéri bytu objavili hasiči 51-ročnú ženu s viacerými bodnými ranami. Privolaní zdravotní záchranári jej už pomôcť nedokázali.

Humenné 8. februára (TASR) - Na Košickej ulici v Humennom sa dnes krátko po 10.00 h stala tragédia. Mladý muž vo veku 23 rokov tam údajne usmrtil svoju 51-ročnú matku a následne vyskočil z bytu na 7. poschodí.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, spomínanej tragédii mala predchádzať hlasná hádka medzi mladíkom a jeho matkou. Začula ju suseda vo vedľajšom byte, ktorá následne zalarmovala políciu.

"Keďže boli dvere bytu uzamknuté a na výzvy nikto neotváral, násilím ich otvorili hasiči. V momente ich otvorenia mal následne 21-ročný mladík vyskočiť z okna," poznamenal Džobanik.

V interiéri bytu objavili hasiči 51-ročnú ženu s viacerými bodnými ranami. Privolaní zdravotní záchranári jej už pomôcť nedokázali.

Mladík utrpel po páde zo 7. poschodia viacero vážnych zranení. "Bol v hlbokom bezvedomí, ale dýchal. Záchranári ho v kritickom stave previezli do nemocnice v Humennom," informovala TASR hovorkyňa spoločnosti Falck Alena Lacyková-Kŕčová.

Okolnosti prípadu momentálne prešetruje na mieste privolaná polícia.