Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

SMRTIACI KARAVAN: Na ceste pri Ivachnovej zabíjala nešťastná náhoda

Pri Ivachovnej, okres Ružomberok došlo dnes k mimoriadne tragickej a nešťastnej nehode. Foto: FB Polícia Slovenskej republiky

Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody úplne neprejazdná.

Ivachnová 24. júna (TASR) – Život 44-ročného vodiča dodávky si vyžiadala stredajšia tragická dopravná nehoda na ceste v obci Ivachnová, okres Ružomberok. TASR o tom informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 35-ročný vodič viedol auto zn. Renault s prívesným karavanom v smere od Ružomberka na Liptovský Mikuláš. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k uvoľneniu karavanu a jeho zrážke s dodávkou Fiat, ktorú šoféroval v smere od Liptovského Mikuláša 44-ročný vodič. "Následkom dopravnej nehody tiež došlo k poškodeniu auta zn. Škoda, ktoré viedol v smere od Liptovského Mikuláša 43-ročný vodič," priblížil krajský policajný hovorca.

Alkohol u vodičov vozidiel zn. Renault a Škoda policajti nezistili. "U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom aktuálneho vyšetrovania," dodal Moravčík.

Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody úplne neprejazdná. Obojsmerne ju sprejazdnili pred 14.30 h.