Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Trenčianska polícia upozorňuje na uzáveru ciest I/9 a II/511

Ilustračná snímka. Foto: TASR Henrich Mišovič

Dôvodom uzavretia cesty II/511 medzi Veľkými Uhercami a Skýcovom je plánovaná rekonštrukcia.

Trenčín 1. apríla (TASR) - Trenčianska krajská polícia upozorňuje, že v sobotu budú úplne uzavreté cesty I/9 pri obci Veľké Bierovce (okres Trenčín) a II/511 na úseku Veľké Uherce - Skýcov. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trenčíne Katarína Kuzmová.

Cestu I/9 uzatvoria v sobotu od 22.00 h do 6.00 h v nedeľu (2. 4.). "Dôvodom je vykonanie záťažových skúšok na mostných objektoch ponad rieku Váh a Vážsky kanál. Obchádzková trasa povedie po ceste I/61, I/61a a II/507 cez Trenčín a bude vyznačená dočasným dopravným značením," uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Dôvodom uzavretia cesty II/511 medzi Veľkými Uhercami a Skýcovom je plánovaná rekonštrukcia. "Obchádzková trasa pre motorové vozidlá do 12 ton je možná v smere na Skýcov po ceste I/64 smer Partizánske, následne po ceste II/593 smer Bošany a ceste III/1750 smer Skýcov. Obchádzková trasa pre nákladnú dopravu nad 12 ton je po ceste I/64 smer Nitra, následne po ceste I/65 smer Zlaté Moravce," dodala Kuzmová.

"Polícia žiada vodičov, aby sa plne venovali vedeniu motorového vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dbali na zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť a svoje cesty si plánovali s dostatočným časovým predstihom,"
uzavrela krajská policajná hovorkyňa.