Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia odporúča, aby vo štvrtok poobede do Trenčína vodiči nejazdili

Štart druhej poletapy 57. ročníka medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska z Košíc do Humenného (162,9 km) v utorok 4. júna 2013. Foto: TASR/František Iván

Dôvodom je tretia etapa medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska, ktorá má štart v Liptovskom Hrádku a cieľ na Mierovom námestí v Trenčíne.

Trenčín 5. júna (TASR) – V súvislosti s cyklistickými pretekmi Okolo Slovenska budú vo štvrtok (6. 6.) na viac ako dve hodiny uzavreté rozhodujúce cestné komunikácie v Trenčíne. Uzavretá bude nielen Hasičská a Štefánikova ulica, ale v podstate celá cesta medzi Trenčínom, Dubnicou nad Váhom, Ilavou a Homôlkou.

Ako TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, uzávierka sa začne ešte pred 16.00 h a skončí sa okolo 18.00 h. Dôvodom je tretia etapa medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska, ktorá má štart v Liptovskom Hrádku a cieľ na Mierovom námestí v Trenčíne. "Žiadame vodičov, aby sa vo štvrtok 6. júna už pred 16. hodinou úplne vyhli jazde centrom Trenčína, ako aj jazde úsekom medzi Homôlkou, Ilavou, Dubnicou nad Váhom a Trenčínom," upozornila Antalová.

Vodičov motorových vozidiel, ktorí pôjdu v Trenčíne po Bratislavskej ulici do centra, za mostom ponad Váh odklonia naspäť na most, alebo na Električnú ulicu. Vodičov motorových vozidiel, ktorí pôjdu do centra Trenčína po Braneckého ulici, nasmerujú na Električnú ulicu, alebo na most a Bratislavskú. Vodiči motorových vozidiel, ktorí pôjdu do centra Trenčína po Električnej odklonia na most a Bratislavskú ulicu. "Vodičom motorových vozidiel, ktorí pôjdu do Nemšovej, Ilavy, Pruského a podobne odporúčame použiť cestu II/507 cez Zamarovce a Skalku nad Váhom alebo diaľnicu," zdôraznila Antalová.