Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Krytú plaváreň v Trenčíne od začiatku júla do konca augusta zatvoria

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Ján Krošlák

Zaplávať si v bazéne krytej plavárne bude možné opäť od 30. augusta. Dovtedy je možné využiť letné kúpalisko, kde do plaveckého bazéna zabezpečia vyznačenie plaveckých dráh.

Trenčín 27. júna (TASR) – Krytá plaváreň v Trenčíne bude od 1. júla do 29. augusta zatvorená. Informoval o tom správca plavárne Róbert Buchel.

Dôvody uzatvorenia sú podľa neho ekonomické, technické i personálne. Návštevnosť krytej plavárne a letného kúpaliska nepokryla všetky náklady ani pred zdražením energií, nehovoriac o súčasnosti. Počas odstávky plavárne sa vykonajú rôzne práce, ktoré pri jej prevádzke nie je možné urobiť.

"Čaká nás revízia technických zariadení, kontrola a opravy tesnenia potrubí, údržbárske práce, natieranie, maľovanie a, samozrejme, nevyhnutné opravy," skonštatoval Buchel.

Zaplávať si v bazéne krytej plavárne bude možné opäť od 30. augusta. Dovtedy je možné využiť letné kúpalisko, kde do plaveckého bazéna zabezpečia vyznačenie plaveckých dráh. Sauna na krytej plavárni bude k dispozícii od 6. septembra.