Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Do ankety Športovec mesta Trenčín prijímajú nominácie do 6. januára

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Vyhodnotenie ankety Športovec mesta Trenčín za rok 2019 sa uskutoční 8. februára 2020 na Galavečere športu v Posádkovom klube v Trenčíne.

Trenčín 26. decembra (TASR) – Nominovať svojich favoritov do ankety Športovec mesta Trenčín za rok 2019 je možné do 6. januára. Anketu vyhlásilo mesto Trenčín a Komisia mládeže a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Trenčíne.

Ako informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová, nominovať jednotlivca alebo športový kolektív môže občan Trenčína, športový klub pôsobiaci na území mesta, organizácia so športovým zameraním, ako aj vedenie mesta Trenčín a členovia Komisie mládeže a športu pri MsZ.

"Nomináciu s vyplneným tlačivom je potrebné poslať na e-mail miroslav.sadecky@trencin.sk, prípadne písomne do podateľne mestského úradu. Tlačivo a ďalšie informácie k ankete nájdu záujemcovia na webovom sídle mesta," uviedla hovorkyňa.

Anketa je vypísaná pre kategórie najlepší športovec senior, najlepší športovec junior, najlepší kolektív senior, najlepší kolektív junior, najlepší hendikepovaný športovec a ocenenie za celoživotný prínos v športe.

Vyhodnotenie ankety Športovec mesta Trenčín za rok 2019 sa uskutoční 8. februára 2020 na Galavečere športu v Posádkovom klube v Trenčíne.