Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Tunel Sitina sprejazdnili, kolóny sa pomaly rozbiehajú

Na snímke bratislavský tunel Sitina. Foto: TASR - Tomáš Halász

V Bratislave na Patrónke v smere z Mlynskej Doliny stratia vodiči asi 20 minút.

Bratislava 12. mája (TASR) - Tunel Sitina je neprejazdný v smere na bratislavský Lamač. Došlo tam k zrážke nákladného vozidla a viacerých áut. K zraneniu osôb nedošlo. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti.

"Diaľniční policajti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne vykonávajú potrebné úkony spojené s udalosťou v cestnej premávke, ktorá sa stala v Tuneli Sitina na diaľnici D2, smer Lamač," uviedla polícia.

Zároveň žiada vodičov, aby využili alternatívne trasy a tomuto úseku sa úplne vyhli. Udalosť je v štádiu objasňovania.

Zelená vlna na sociálnej sieti priblížila, že kolóny sa tvoria ešte pred Mostom Lanfranconi. Vodiči v nich stratia takmer hodinu. Na obchádzke cez Mlynskú dolinu je zdržanie viac ako 30 minút. Zelená vlna radí vyhnúť sa tomuto úseku.

Tunel Sitina sprejazdnili, kolóny sa pomaly rozbiehajú



Tunel Sitina na bratislavskej diaľnici D2 je v smere na Malacky sprejazdnený v ľavom pruhu. Kolóny sa pomaly rozbiehajú. Informuje o tom Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti.

V Bratislave na Patrónke v smere z Mlynskej Doliny stratia vodiči asi 20 minút. Na Brnianskej ulici v smere z centra si počkajú asi desať minút. Stojí sa aj pred Mostom Lafranconi a na diaľničnom páse Einsteinova.