Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Turčianska galéria vyhlásila výzvu na výstavné projekty v roku 2024

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Predpokladaný termín výstavy je marec - máj 2024. Prihlasovací formulár nájdu záujemcovia na stránke Turčianskej galérie www.turiecgallery.sk.

Martin 29. októbra (TASR) - Turčianska galéria v Martine vyhlásila Otvorenú výzvu pre umelcov a kurátorov na podávanie výstavných projektov na rok 2024. Uzávierka prihlášok je 31. októbra 2023. TASR o tom informovala Turčianska galéria.

Do výzvy sa môžu zapojiť samostatné i kolektívne výstavné projekty. Hlavnou podmienkou je prítomnosť vlastného kurátora. "Cieľom výzvy je podporiť súčasné vizuálne umenie a poskytnúť priestor galérie pre prezentáciu vybraných tém v rôznych formách a médiách výtvarného umenia," uviedla galéria.

Predpokladaný termín výstavy je marec - máj 2024. Prihlasovací formulár nájdu záujemcovia na stránke Turčianskej galérie www.turiecgallery.sk. "Online prihlasovací formulár je možné poslať priamo v programe (submit). Offline prihlasovací formulár môžu zasielať spolu s prílohami na e-mailovú adresu turcianskagaleria@vuczilina.sk. V predmete správy je potrebné uviesť TGotvorená výzva_Meno,Názov projektu," doplnila galéria.