Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Turčiansky región propaguje video turisticko-informačnej kancelárie

Ilustračné foto. Foto: TASR/ Martin Ďurčo

Výnimočná situácia v súvislosti so zamedzením šíreniu nového koronavírusu ovplyvnila aj dovolenkové plány Slovákov, ktorí namiesto zahraničia volia pobyt doma.

Martin 25. júla (TASR) – Krásy Turca prezentuje nové video Turisticko-informačnej kancelárie mesta Martin. Podľa hovorkyne mesta Zuzany Kalmanovej má nielen propagovať región, ale aj inšpirovať potenciálnych dovolenkárov.

Podotkla, že výnimočná situácia v súvislosti so zamedzením šíreniu nového koronavírusu ovplyvnila aj dovolenkové plány Slovákov, ktorí namiesto zahraničia volia pobyt doma. "Martin a celý región Turca rozhodne majú čo ponúknuť každému návštevníkovi. Či už sú to nádherná príroda, adrenalínové zážitky alebo kultúrne pamiatky. Verím, že v Turci sa dá stráviť nezabudnuteľná dovolenka. Aj novým videom chceme ukázať krásu nášho regiónu širšiemu okruhu ľudí zo Slovenska či Česka, ktorí nás, dúfam, navštívia," uviedol primátor Martina Ján Danko.

"Nové video regiónu je prvým zo série nových propagačných materiálov, ktoré v budúcnosti pribudnú. K dispozícii je na sociálnych sieťach a na internetovej stránke mesta," dodala Kalmanová.