Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Organizácia Región Gron pripravila pre návštevníkov zľavy

Na snímke vodná nádrž Tajch v Novej Bani Foto: TASR - Jana Vodnáková

Ponuka zliav je široká, na svoje si prídu priaznivci wellness, športu, gastronómie či kultúry a histórie.

Nová Baňa 6. mája (TASR) - Oblastná organizácia cestovného ruchu (OO CR) Región Gron pripravila pre návštevníkov novinku. Hostia, ktorí sa ubytujú v členských zariadeniach organizácie, dostanú pri registrácii ako bonus kartu s kupónmi s rôznymi zľavami.

"Cieľom projektu Zľavová karta Regiónu Gron 2017 je propagovať destináciu a členské subjekty, zároveň zvýšiť návštevnosť členských a partnerských zariadení, ktoré pôsobia v oblasti cestovného ruchu," uviedla manažérka organizácie Mária Sitárová.

Zľavová karta umožní návštevníkom čerpať zľavy v členských a partnerských zariadeniach OO CR Región Gron. Ponuka zliav je široká, na svoje si prídu priaznivci wellness, športu, gastronómie či kultúry a histórie.

Karta je podľa Sitárovej určená predovšetkým hosťom ubytovaným v členských a partnerských zariadeniach. "Cieľom je odmeniť hosťa bonusom k pobytu. Zľavové kupóny budú využiteľné individuálne, jedenkrát počas doby platnosti. Uplatnenie zliav bude možné po predložení potvrdenej zľavovej karty," vysvetlila.