Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

ÚNAVA ZA VOLANTOM: Ukrajinský vodič prešiel do protismeru a havaroval

Pri dopravnej nehode vodič vozidla Mitsubishi utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažký úraz a jeho 44-ročná spolujazdkyňa sa zranila ľahko. Foto: FB: Polícia SR - Košický kraj

Pri nehode podľa predbežnej lekárskej správy vodič Mitsubishi utrpel ťažký úraz a jeho 44-ročná spolujazdkyňa sa zranila ľahko.

Svinica 13. októbra (TASR) – Ťažký úraz utrpel 55-ročný vodič z Ukrajiny pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok (12. 10.) ráno v katastri obce Svinica, okres Košice-okolie. Informovala o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti.

Ukrajinec vo vozidle zn. Mitsubishi po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty „z dôvodu únavy stratil kontrolu nad vozidlom, následkom čoho prešiel do protismernej časti vozovky, kde pravou prednou časťou vozidla narazil do ľavej prednej časti vozidla Mercedes“.

Pri nehode podľa predbežnej lekárskej správy vodič Mitsubishi utrpel ťažký úraz a jeho 44-ročná spolujazdkyňa sa zranila ľahko. Dychovou skúškou sa požitie alkoholických nápojov u vodičov nepotvrdilo.