Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Univerzita pripravila pre záujemcov o štúdium deň otvorených dverí

Ilustračná fotografia. Foto: TASR - Henrich Mišovič

DOD potrvá od 9. do 13. hodiny a ponúkne informácie o študijných programoch, ale aj o študentskom živote a priestore, v ktorom sa vzdelávanie uskutočňuje.

Nitra 23. novembra (TASR) - Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre pripraví aj tento rok deň otvorených dverí (DOD). Záujemcovia o štúdium sa môžu 24. novembra oboznámiť so systémom vyučovania na jednotlivých fakultách UKF.

DOD potrvá od 9. do 13. hodiny a ponúkne informácie o študijných programoch, ale aj o študentskom živote a priestore, v ktorom sa vzdelávanie uskutočňuje. "Pre našich návštevníkov sú pripravené prezentácie študijných programov na jednotlivých fakultách, katedrách a ďalších odborných pracoviskách," informovalo vedenie univerzity.

Súčasťou programu sú aj stretnutia s pedagógmi a študentmi UKF, prehliadky výučbových priestorov, laboratórií, dielní a telocviční, spojené s praktickými ukážkami vzdelávacích aktivít. "Pripravili sme aj zaujímavé workshopy prezentujúce študijné programy a mnoho ďalších zaujímavých aktivít," uviedli organizátori.