Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Už aj v Trenčíne otvorili zberné a výdajné miesto humanitárnej pomoci

Ilustračné foto. Foto: TASR - Martin Baumann

Verejnosť môže priniesť trvanlivé potraviny, hygienické potreby a kozmetiku, čistiace prostriedky, školské potreby, posteľnú bielizeň, uteráky, osušky, deky, vankúše a ľahké paplóny.

Trenčín 6. apríla (TASR) - Zbierka a výdajné miesto humanitárnej pomoci v Trenčíne, ktoré odštartovalo Kultúrne centrum Aktivity s tímom dobrovoľníkov, sa v spolupráci s mestom Trenčín sťahuje do väčších priestorov. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.

„Od utorka 5. apríla funguje zber a výdaj pomoci v obchodnom centre na Ulici gen. M. R. Štefánika. V Kultúrnom centre Aktivity na Kyjevskej ulici na sídlisku Juh zostáva iba zberné miesto. Na oboch miestach pokračuje zbierka počas pracovných dní od 15.00 do 19.00 h,“ doplnila hovorkyňa.

Ako dodala, verejnosť môže priniesť trvanlivé potraviny, hygienické potreby a kozmetiku, čistiace prostriedky, školské potreby, posteľnú bielizeň, uteráky, osušky, deky, vankúše a ľahké paplóny. Organizátori zbierky privítajú aj jarné detské oblečenie od veľkosti 140, dámske oblečenie všetkých veľkostí a obuv.