Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

V Handlovej začali s opravou výtlkov na miestnych komunikáciách

Ilustračné foto Foto: TASR/Oliver Ondráš

Obhliadku miestnych komunikácií, aby zmapovali väčšie či menšie výtlky po celom meste, vykonali pracovníci referátu dopravy mestského úradu ešte začiatkom tohto roka.

Handlová 6. apríla (TASR) - Pracovníci mestskej spoločnosti Hater - Handlová začali v uplynulom období s opravou výtlkov na miestnych komunikáciách na území Handlovej. Mesto na tento účel vyčlenilo v rozpočte 20.000 eur. Informovala o tom hovorkyňa mesta Jana Paulínyová.

Obhliadku miestnych komunikácií, aby zmapovali väčšie či menšie výtlky po celom meste, vykonali pracovníci referátu dopravy mestského úradu ešte začiatkom tohto roka. "V prvom kroku vytypovali približne 20 najproblematickejších výtlkov, ktoré sa nachádzajú na frekventovaných uliciach v našom meste, ktoré vlastní a spravuje mesto," ozrejmila Paulínyová.

Zamestnanci Hateru podľa nej začali s vypĺňaním dier v komunikáciách studeným asfaltom, ktorý sa môže používať aj pri nízkych teplotách. "Dodávateľ horúceho asfaltu začal s prípravou asfaltu koncom marca. Po jeho dodaní budú opravy výtlkov a dier horúcim asfaltom pokračovať priebežne v celom meste do vyčerpania finančných zdrojov na to určených," dodala.