Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

V Hlohovci sa začína oprava Hlohovej ulice

Na snímke oprava cesty. Foto: TASR – Miroslava Mlynárová

Rekonštrukciu realizuje Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) v úseku od kruhového objazdu až po križovatku pred železničným priecestím v dĺžke takmer jeden kilometer.

Hlohovec 15. novembra (TASR) – V Hlohovci sa začína rekonštrukcia frekventovanej cesty II/507 na Hlohovej ulici. Práce si podľa hovorkyne mesta Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej vyžiadajú zvýšenú opatrnosť verejnosti.

Rekonštrukciu realizuje Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) v úseku od kruhového objazdu až po križovatku pred železničným priecestím v dĺžke takmer jeden kilometer. Práce sa začnú frézovaním vozovky v stredu (17. 11.).

Rekonštrukcia si vyžiada dopravné obmedzenia. Doprava na tomto úseku nebude vylúčená, iba čiastočne obmedzená. V opravovanom úseku bude premávka riadená svetelnou signalizáciou a vedená v jednom jazdnom pruhu,“ uviedla hovorkyňa, preto sa obracajú najmä na motoristov, aby rešpektovali dočasné dopravné opatrenia, boli trpezliví a počítali so zdržaniami, ktoré môžu pri prejazde týmto úsekom nastať. Práce by mali byť ukončené v polovici decembra.