Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

V meste Myjava pribudli nové informačné vitríny

Na snímke Mestský úrad v Myjave 13. júla 2020. Foto: TASR - Róbert Fritz

Samotná realizácia projektu sa uskutočnila na začiatku letných prázdnin 2021.

Myjava 19. júla (TASR) – V meste Myjava osadili osem nových vitrín v rámci projektu s názvom Podpora návštevnosti kina Primáš v Myjave. TASR o tom informoval hovorca mesta Marek Hrin.

Kino Primáš získalo finančné prostriedky z Audiovizuálneho fondu vo výške 3400 eur. Ako prevádzkovateľ kina bola žiadateľom o dotáciu mestská spoločnosť Správa majetku mesta Myjava. "Schválené finančné prostriedky boli použité na propagáciu a prezentáciu programu filmových predstavení, na komunikáciu s potenciálnym publikom formou osadenia exteriérových informačných vitrín a na zabezpečenie dodržiavania opatrení obmedzujúcich šírenie nového koronavírusu," uviedol Hrin.

Samotná realizácia projektu sa uskutočnila na začiatku letných prázdnin 2021. "Celkovo bolo do vytypovaných lokalít osadených osem nových vitrín v mestskej časti Turá Lúka, pri supermarketoch, na Námestí M. R. Štefánika, pri kultúrnom dome, na autobusovom nástupišti, ako aj pri pri nemocnici," informoval hovorca mesta.

Ako doplnil, ide o miesta s prirodzene zvýšenou frekvenciou pohybu chodcov. "Je predpoklad, že pozvánky na premietania kina ľudí zaujmú a budú si ich tu študovať. Takisto boli z poskytnutých peňazí zakúpené dezinfekčné prostriedky pre návštevníkov kina a na dezinfekciu jeho priestorov," uviedol Hrin.