Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Regióny

VODIČI, POZOR: V Michalovciach bude ďalší pruh na odstavenie kamiónov

Ilustračná snímka. Foto: TASR Michal Svítok

Na ceste I/18 dôjde k zmene v organizácii dopravy.

Michalovce 6. decembra (TASR) - Na Humenskej ceste v Michalovciach bude v priebehu stredy vytvorený ďalší pruh na odstavovanie kamiónov. Bude hneď vedľa prvej kolóny nákladných vozidiel prichádzajúcich v smere od Petroviec nad Laborcom. Upozorňuje na to polícia.

Na ceste I/18 dôjde k zmene v organizácii dopravy. "Jazdné pruhy na Humenskej ceste v Michalovciach (v smere z Michaloviec do Petroviec nad Laborcom) sa zobojsmernia a rýchlosť jazdy v tomto úseku sa zníži na 60 kilometrov za hodinu. Táto zmena v cestnej premávke bude označená dopravným značením, preto všetkých vodičov prechádzajúcich týmto úsekom žiadame o rešpektovanie tejto zmeny a riadenie sa dopravným značením," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Príslušníci Policajného zboru podľa nej naďalej ostávajú v teréne, situáciu monitorujú a operatívne budú na ňu reagovať. Občanov vyzýva polícia k zvýšenej ohľaduplnosti a tolerancii. "Najmä vodičov kamiónovej dopravy žiadame o rešpektovanie pokynov príslušníkov Policajného zboru," dodala Ivanová.