Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

V Myjave opravia prestupné bývanie a komunitné centrum

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektov za účelom zlepšenia podmienok bývania občanov vrátane marginalizovanej rómskej komunity.

Myjava 27. októbra (TASR) – V meste Myjava sa uskutoční rekonštrukcia prestupného bývania a komunitného centra na Trokanovej ulici. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektov za účelom zlepšenia podmienok bývania občanov vrátane marginalizovanej rómskej komunity. "Rekonštrukcia zahŕňa okrem iného vytvorenie spoločného vstupu do budov v rámci stavebných úprav komunitného centra či rozšírenie priestorov komunitného centra podľa projektovej dokumentácie," informovalo mesto.

O zákazku sa uchádzali traja záujemcovia a víťaznú ponuku podala spoločnosť Unistav Teplička. Tá ponúkla sumu za realizáciu vo výške 1.277.617,87 eura s DPH, kým pôvodne odhadovaná celková hodnota zákazky bola 1.339.018,78 eura s DPH.

Projekt bude financovaný z fondov Európskej únie, konkrétne z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a Operačného programu Ľudské zdroje. Podľa zverejnenej zmluvy je maximálna lehota na zhotovenie diela stanovená na osem mesiacov od nadobudnutia účinnosti zmluvy.