Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V noci našli na ceste v B. Bystrici na priechode mŕtveho kolobežkára

Krátko po polnoci došlo v Banskej Bystrici, za doposiaľ nezistených príčin, k dopravnej nehode, pri ktorej bol na priechode pre chodcov nájdený 49-ročný muž, bez známok života, s viditeľným poranením hlavy. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

V súvislosti s nehodou sa polícia obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní.

Banská Bystrica 20. mája (TASR) – Krátko po polnoci zo štvrtka (19. 5.) na piatok sa v Banskej Bystrici stala dopravná nehoda, pri ktorej prišiel o život 49-ročný kolobežkár. Muža našli na priechode pre chodcov bez známok života s viditeľným poranením hlavy. Na mieste činu bola nájdená elektrická kolobežka.

Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, k mužovi boli privolaní záchranári, ktorí mu, žiaľ, už nedokázali pomôcť. "Všetky bližšie detaily dopravnej nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania," uvádza polícia.

V súvislosti s nehodou sa polícia obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní: "Ak ste sa približne okolo polnoci nachádzali na Tatranskej ulici v Banskej Bystrici, v blízkosti priechodu pre chodcov pri obchodnom dome Billa, a máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť celú situáciu objasniť, zavolajte na číslo 158."