Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

V obci Moravský Sv. Ján poškodili bankomat

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre trestné činy krádeže, poškodzovania cudzej veci a poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

Moravský Sv. Ján 10. augusta (TASR) – V stredu v skorých ranných hodinách došlo k poškodeniu bankomatu uprostred obce Moravský Sv. Ján. TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Na miesto udalosti vyslali vyšetrovateľa zo Senice spolu s kriminalistickým technikom a policajným psovodom. "Tí vykonali obhliadku miesta činu a zaistili stopy. Polícia vykonáva prvotné úkony potrebné na objasnenie skutku a zistenie jeho páchateľa," uviedla pre TASR Antalová.

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre trestné činy krádeže, poškodzovania cudzej veci a poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. "V prípade zistenia ďalších skutočností nie je vylúčené ani doplnenie alebo zmena právnej kvalifikácie. Z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu vyšetrovania, nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," doplnila krajská hovorkyňa polície.