Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V obci Suchá Hora horia dve humná, požiar hasí takmer 40 hasičov

Takmer štyri desiatky dobrovoľných a profesionálnych hasičov momentálne zasahujú pri požiari v obci Suchá Hora, okres Tvrdošín. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že plamene zachvátili dve humná v blízkosti rodinných domov. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Tvrdošína a členovia DHZ obcí Suchá Hora, Hladovka, Vitanová, Liesek a Čimhová, ktorí pracujú na lokalizácii požiaru a zamedzujú jeho ďalšiemu rozšíreniu na blízke rodinné domy. Pri udalosti sa doposiaľ nikto nezranil. Suchá Hora, 11. júla 2020. Foto: TASR - Prezídium HaZZ

Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Tvrdošína a členovia dobrovoľného hasičského zboru obcí Suchá Hora, Hladovka, Vitanová, Liesek a Čimhová.

Bratislava 11. júla (TASR) - V obci Suchá Hora v okrese Tvrdošín horia dve humná v blízkosti rodinných domov. Požiar aktuálne hasí takmer 40 dobrovoľných i profesionálnych hasičov. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

"Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Tvrdošína a členovia dobrovoľného hasičského zboru obcí Suchá Hora, Hladovka, Vitanová, Liesek a Čimhová, ktorí pracujú na lokalizácii požiaru a zamedzujú jeho ďalšiemu rozšíreniu na blízke rodinné domy," spresnila Križanová. Doposiaľ sa podľa jej slov nikto nezranil.