Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 23. október 2024Meniny má Alojzia
< sekcia Regióny

V Pezinku začnú od nového týždňa opravovať hlavný ťah

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Vodiči sa počas rekonštrukcie musia pripraviť na obmedzenia, najmä počas druhej etapy v priebehu druhého júnového týždňa.

Bratislava 2. júna (TASR) - V pondelok (3.6.) sa začne rekonštrukcia hlavného cestného ťahu cez mesto Pezinok. "Rekonštrukcia je rozdelená do piatich etáp a predpokladaný termín ukončenia stavby je koniec augusta," informovala samospráva Pezinka o prácach, ktorých súčasťou bude aj výstavba svetelnej križovatky Bratislavská - Drevárska.

Vodiči sa počas rekonštrukcie musia pripraviť na obmedzenia, najmä počas druhej etapy v priebehu druhého júnového týždňa. "Doprava bude vtedy zo smeru Modra smerom na Bratislavu viesť po obchádzkovej trase," vysvetlil vedúci komunikačného referátu Mestského úradu v Pezinku Michal Lukáč. Upozornil tiež, že počas celej doby rekonštrukcie bude linka pezinskej MHD č. 4 premávať po zmenenej trase.

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja preinvestuje v rámci rekonštrukcie 1,1 milióna eur. "Najviac z tejto sumy, približne 750.000 eur, si vyžiada investícia do modernej križovatky," informoval Lukáč.