Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

V Piešťanoch pribudlo nové očkovacie centrum

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Do nového očkovacieho centra je treba návštevu avizovať telefonicky, na poliklinike popri registrovaných klientoch zaočkujú aj neregistrovaných.

Piešťany 25. januára (TASR) – V Piešťanoch pribudlo nové očkovacie centrum. Záujemcovia o vakcínu od Pfizer/BioNTech z mesta a okolia môžu prvú, druhú či tretiu dávku dostať v liečebnom dome Kriváň na Winterovej ulici. Okrem toho v týždni sa v meste očkuje rovnakou vakcínou aj na mestskej poliklinike na Rekreačnej ulici, informuje o tom mesto na svojom webe.

Do nového očkovacieho centra je treba návštevu avizovať telefonicky, na poliklinike popri registrovaných klientoch zaočkujú aj neregistrovaných. Záujemcovia z Piešťan majú príležitosť dať sa zaočkovať inými vakcínami alebo počas víkendov tiež vo veľkokapacitných očkovacích centrách Trnavského samosprávneho kraja. Najbližšie kúpeľnému mestu sa nachádza v Trnave.

Podľa webu korona.gov.sk je plná zaočkovanosť v okrese Piešťany na úrovni 51 percent, aspoň prvú dávku vakcíny má 54 percent obyvateľov, tretiu dávku podali 28 percentám.