Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Regióny

V Považskej Bystrici bude v sobotu poľovačka na diviačiu zver

Na archívnej snímke diviak lesný. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Počas poľovačky bude od 8.00 do 14.00 h uzavretá cesta od odbočky na mestskú časť Dolný Moštenec smerom ku kruhovej križovatke pri obchodnej zóne na Ulici slovenských partizánov.

Považská Bystrica 28. decembra (TASR) - Mesto Považská Bystrica v spolupráci s poľovníckym združením Snožek organizujú v sobotu (30. 12.) v lokalite Čierne háje ďalšiu spoločnú poľovačku na diviačiu zver. Informovala o tom považskobystrická radnica na sociálnej sieti.

Počas poľovačky bude od 8.00 do 14.00 h uzavretá cesta od odbočky na mestskú časť Dolný Moštenec smerom ku kruhovej križovatke pri obchodnej zóne na Ulici slovenských partizánov a dve cesty (ponad garážami a ponad betonárku) na najväčšom mestskom sídlisku Rozkvet.

"Spolu s poľovníkmi žiadame vodičov o zhovievavosť. Pre bezpečnosť taktiež žiadame občanov, aby sa v tomto čase nepohybovali v uvedenej lokalite. Prosíme o rešpektovanie pokynov mestskej polície," zdôraznila radnica na sociálnej sieti.

Posledná poľovačka na diviačiu zver sa v rovnakej lokalite uskutočnila pred dvomi týždňami, poľovníci ulovili päť diviakov.