Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

V prípade smrti ženy v Michalovciach pitva vylúčila cudzie zavinenie

Ilustračná snímka. Foto: TASR Radovan Stoklasa

Kriminálny vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu zabitia. Na základe zistených skutočností však v najbližšej dobe toto trestné stíhanie zastaví.

Michalovce 5. mája (TASR) – Polícia v Michalovciach vyšetruje smrť 48-ročnej ženy, ktorá bola v utorok (3. 5.) popoludní nájdená v jednom z michalovských bytov bez známok života. Ako TASR informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, podľa predbežných výsledkov súdno-lekárskej pitvy úmrtie nebolo spôsobené cudzím zavinením.

"Podľa predbežných výsledkov vykonanej súdno-lekárskej pitvy, ktoré má polícia k dispozícii, smrť nastala z chorobných príčin," uviedla.

Ako ozrejmila, obhliadajúci lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie nevylúčil, polícia miesto udalosti zadokumentovala a kriminalistický technik zaistil viacero stôp, ktoré sú podrobené expertíznemu skúmaniu. Policajti na mieste zadržali aj jednu podozrivú osobu, po vykonaní potrebných procesných úkonov ju zo zadržania prepustili. Kriminálny vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu zabitia. Na základe zistených skutočností však v najbližšej dobe toto trestné stíhanie zastaví.