Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pre požiar v Púchove vznikla majiteľovi škoda viac ako 26.000 eur

Považskobystrický policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za zločin poškodzovania cudzej veci. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Trenčíne

K požiaru vozidla BMW X1 došlo v púchovskej mestskej časti Horné Kočkovce. Požiar sa rozšíril aj na ďalšie vozidlo značky Audi A5.

Púchov 25. októbra (TASR) – Považskobystrický policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za zločin poškodzovania cudzej veci. Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý 21. októbra asi o 3.00 hodine nadránom zapálil v Púchove osobné motorové vozidlo.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, k požiaru vozidla BMW X1 došlo v púchovskej mestskej časti Horné Kočkovce. Požiar sa rozšíril aj na ďalšie vozidlo značky Audi A5.

"Požiarom došlo k úplnému poškodeniu oboch vozidiel. Okrem toho oheň spôsobil škodu na plynovej skrinke, skrinke elektromera a dvojdielneho okna. Majiteľovi áut a domu vznikla požiarom škoda viac ako 26.000 eur. Požiar poškodil kovový plot susedného domu, dvojkrídlové okno a poštovú schránku so zvončekom. Majiteľovi vznikla škoda asi 600 eur," informuje polícia.

Polícia žiada svedkov podpaľačstva, aby akékoľvek informácie poskytli na policajnej telefónnej linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.