Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V regióne Trnavy, Hlohovca a Piešťan zastavila Arriva desiatky spojov

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Zastavenie sa týka ranných i popoludňajších spojov, spolu v regióne viac ako šiestich desiatok.

Trnava 1. decembra (TASR) – Dopravca Arriva Trnava zastavil s platnosťou od 1. decembra do odvolania autobusové spoje na viacerých linkách v regióne Trnavy, Hlohovca a Piešťan. Ako dôvod uvádza zhoršujúcu sa pandemickú situáciu a na základe toho znižujúci sa počet vodičov autobusov schopných vykonávať prácu. Uvádza to na svojej webovej stránke.

Zastavenie sa týka ranných i popoludňajších spojov, spolu v regióne viac ako šiestich desiatok. Ide okrem iných o linky Červeník – Hlohovec, Leopoldov – Hlohovec, Šúrovce – Hlohovec, Trnava – Hlohovec, Šípkové – Piešťany, Vrbové – Šípkové, Hlohovec – Piešťany. Premávať nebudú ani niektoré spoje v oboch smeroch na linkách Piešťany – Dechtice, Trnava – Piešťany, Chtelnica – Piešťany, Vrbové – Chtelnica, Piešťany – Vrbové, Piešťany – Pobedim, Piešťany – Nitra, Bratislava- Trnava, Trenčín – Piešťany, Dechtice – Trnava, Dolné Lovčice – Trnava, Voderady – Trnava, Pusté Úľany – Trnava.

Dopravca pri dvoch spojoch Buková – Smolenice zmenil čas odchodu. Zmeny v cestovnom poriadku oznámil prepravca už aj k 29. novembru.