Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

Hlohovec usporiada Koncert pre Ukrajinu

Na ilustračnej snímke z 22. februára 2022 žena s nechtami namaľovanými v národných farbách Ukrajiny protestuje počas demonštrácie proti rastúcemu napätiu medzi Ruskom a Ukrajinou pred ruským veľvyslanectvom v Berlíne. Foto: TASR/AP

Koncert pre Ukrajinu pripravujú zástupcovia miestnej hudobnej a umeleckej komunity v spolupráci s Mestským kultúrnym centrom Hlohovec.

Hlohovec 2. marca (TASR) – Na sobotu 5. marca je v Hlohovci naplánovaný Koncert pre Ukrajinu. Uskutoční sa v Empírovom divadle od 17.00 hodiny, celý výťažok zo vstupného a z predaja handmade výrobkov a umeleckých diel bude poslaný na účet organizácie Človek v ohrození. Informujú o tom organizátori na sociálnej sieti.

Koncert pre Ukrajinu pripravujú zástupcovia miestnej hudobnej a umeleckej komunity v spolupráci s Mestským kultúrnym centrom Hlohovec. Vstupné na koncert je dobrovoľné. Svoju účasť prisľúbili Lívia Doležalová, Standard and Komrades, Hlboká plytčina, Malomalo, Druhá edícia, Filip Marek, Nekultura, Už sa to rysuje a Prograss Band.