Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

V Spišskej Starej Vsi budú robiť odbery aj na futbalovom štadióne

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Administratívnych pracovníkov majú zabezpečených z mestského úradu, ďalej z radu študentov vysokých škôl a pomáhať majú tiež dobrovoľníci z mestského hasičského zboru.

Spišská Stará Ves 28. októbra (TASR) - Mesto Spišská Stará Ves pripravuje dve odberné miesta v rámci celoplošného testovania na ochorenie COVID-19. Prvé odberné miesto sa nachádza v budove kultúrneho domu, druhé zriadia na futbalovom štadióne v Spišskej Starej Vsi. Pre TASR to uviedol primátor mesta Ján Kurňava.

Ako ďalej priblížil, administratívnych pracovníkov majú zabezpečených z mestského úradu, ďalej z radu študentov vysokých škôl a pomáhať majú tiež dobrovoľníci z mestského hasičského zboru.

Informácií o testovaní podľa slov primátora každým dňom pribúda, v utorok (27. 10.) mali stretnutie s príslušníkmi ozbrojených síl, kde si prešli obidve testovacie miesta a prekonzultovali celý postup testovania. „Niektoré otázky zostali ešte nezodpovedané, ale verím, že najneskôr do piatka sa podarí všetko vyriešiť a testovanie v meste Spišská Stará Ves počas nasledujúceho víkendu dopadne čo najlepšie,“ dodal Kurňava.