Quantcast
< sekcia Regióny

V Štúrove zrevitalizovali priestor medzi starým a vojenským cintorínom

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Roman Hanc

Súčasťou prác bolo aj odstránenie starého chodníka a výstavba nového zo zámkovej dlažby.

Štúrovo 17. novembra (TASR) – Mesto Štúrovo zrevitalizovalo verejný priestor medzi starým a vojenským cintorínom. Pešia cesta spájajúca Ulicu sv. Štefana a Adyho ulicu patrí k frekventovaným miestam najmä v období školského vyučovania a pri návštevách cintorína, informovala radnica. Na revitalizáciu vynaložilo mesto z vlastného rozpočtu 25.000 eur.

Počas revitalizácie boli staré agáty, ktoré nedávno vyrúbali pre ich zlý zdravotný stav, nahradené novou výsadbou stromoradia. Vysadilo sa 15 jaseňov. Súčasťou prác bolo aj odstránenie starého chodníka a výstavba nového zo zámkovej dlažby.