Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

V Trenčíne sa vykoľajil nákladný vlak, železničná doprava je prerušená

Neprejazdné sú obe koľaje, ŽSSK zabezpečuje neprejazdným úsekom náhradnú autobusovú dopravu a organizuje riadenie zmeny dopravy. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Momentálne na miesto nehody smeruje žeriav, ktorý by mal vagón presunúť, aby sa sprejazdnila aspoň jedna koľaj.

Trenčín 18. októbra (TASR) – V Trenčíne sa vykoľajil nákladný vlak. Železničná doprava je zastavená na oboch koľajach. TASR informoval riaditeľ odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Tomáš Šarluška.

„Vlak sa vykoľajil v úseku trate Zlatovce - Trenčín. Neprejazdné sú obe koľaje, ZSSK zabezpečuje neprejazdným úsekom náhradnú autobusovú dopravu a organizuje riadenie zmeny dopravy,“ uviedol Šarluška.



Podľa hovorkyne Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martiny Pavlíkovej sa dnes o 13.50 h vykoľajil jeden vagón. Momentálne na miesto nehody smeruje žeriav, ktorý by mal vagón presunúť, aby sa sprejazdnila aspoň jedna koľaj. „Pri nehode sa nikto nezranil, jej príčiny sa vyšetrujú,“ uzavrela Pavlíková.

Vykoľajený nákladný vlak, 18. októbra 2012 v Trenčíne. Vlak sa vykoľajil v úseku trate Zlatovce - Trenčín. Neprejazdné sú obe koľaje, ŽSSK zabezpečuje neprejazdným úsekom náhradnú autobusovú dopravu a organizuje riadenie zmeny dopravy.
Foto: TASR/Radovan Stoklasa