Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Trnavskom kraji zachytili vodičov,ktorí jazdili v obci vyše 100 km/h

Policajný radar na meranie prekročenia povolenej rýchlosti vozidiel. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

V meste Gabčíkovo zachytil policajný radar vodiča na osobnom aute, ktorý maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o 84 km/h.

Trnava 12. októbra (TASR) – Polícia v Trnavskom kraji v rámci kontroly zaznamenala dvoch vodičov, ktorí jazdili v obci rýchlosťou viac ako 100 km/h. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

V meste Gabčíkovo zachytil policajný radar vodiča na osobnom aute, ktorý maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o 84 km/h. "Po ulici jazdil rýchlosťou až 134 km/h. Policajti z Dunajskej Stredy 38-ročného muža zastavili a za prekročenie rýchlosti mu uložili maximálnu možnú pokutu," uviedla Antalová.

Nohu na plyne neudržal ani 34-ročný vodič na osobnom aute, ktorý cez obec Cífer jazdil rýchlosťou 104 km/h. Povolenú rýchlosť tak prekročil o 54 km/h.

"Aj jeho policajná hliadka zastavila a uložila mu blokovú pokutu. Ani jeden z vodičov nemal dostatočnú hotovosť na zaplatenie vysokej pokuty, a preto policajti obom zadržali vodičské preukazy. Tie im síce vrátia po uhradení celej sumy, no zápis v karte vodiča im zostane," doplnila krajská policajná hovorkyňa.