Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Regióny

Vo Veľkom Krtíši opäť rozdajú Karty zliav

O kartu môžu obyvatelia požiadať najneskôr do 31. mája 2013, vlani ju získalo 1761 občanov.

Veľký Krtíš 5. marca (TASR) - Obyvatelia Veľkého Krtíša, ktorí si načas plnia všetky svoje povinnosti voči mestu, budú môcť aj tento rok využívať výhody Karty mesta. Magistrát ju bude vydávať už piaty rok po sebe.

Ako TASR informovala hovorkyňa mestského úradu Erika Ľavčoková, o kartu môžu obyvatelia požiadať najneskôr do 31. mája 2013.

Kartu získajú všetci tí obyvatelia mesta, ktorí v stanovenom termíne zaplatili daň z nehnuteľností, daň za psa, daň za užívanie verejného priestranstva, ako aj poplatok za komunálny odpad a drobný stavebný odpad. Vlani ju takto získalo 1761 obyvateľov mesta, predvlani dokonca až 2117 občanov.

Držitelia karty ušetria 50 % na hodinový vstup do krytej plavárne, budú mať zľavnené vstupné na Biokúpalisko Krtko a polovičnú zľava na hodinový prenájom multifunkčného ihriska pri I. ZŠ.

Karta im zaručí aj zľavu na premietanie filmov na amfiteátri či bezplatný vstup do areálu ihriska PERMONÍK, na VINOBRANIE 2013 a na akcie, ktoré sa budú konať v parku za kultúrnym domom.