Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vicestarostkou Starého Mesta bude Dana Kleinert

Ilustračná snímka. Foto: TASR Martin Baumann

Nová zástupkyňa starostu verí, že spoločnými silami pohnú veci v daných témach dopredu.

Bratislava 7. decembra (TASR) - Vicestarostkou bratislavského Starého Mesta bude Dana Kleinert. Venovať by sa mala oblasti školstva, kultúry a sociálnych vecí. Na sociálnej sieti o tom informuje starosta Starého Mesta Matej Vagač.

"Mojou prvou vicestarostkou bude poslankyňa mestského a staromestského zastupiteľstva Dana Kleinert, s ktorou roky spolupracujeme na mnohých projektoch pre naše mesto," konštatuje Vagač. Je presvedčený, že prinesie výsledky aj pre mestskú časť.

Nová zástupkyňa starostu verí, že spoločnými silami pohnú veci v daných témach dopredu. "Vzdelávanie, sociálne veci a kultúra, proste kvalita života, sú pre mňa úplne prepojené témy, ktorým sa budem silno a koncepčne venovať," prisľúbila Kleinert.

Miestne zastupiteľstvo Starého Mesta ovládli v novom volebnom období poslanci z koalície Team Bratislava a PS. V 25-člennom poslaneckom zbore za ňu sedí 24 poslancov. Za rovnakú koalíciu kandidoval aj Vagač. Jeden z poslancov, niekdajší starosta mestskej časti Radoslav Števčík, pôsobí v poslaneckom zbore za stranu Starostovia a nezávislí kandidáti.